entzun.com

Musika albisteak
eta agenda astero
zure postontzian!


Hemen zaude -> Direktorioa / Taldeak
| Sindikatu - RSS | Testu tamaina AAA

Taldeak

Sortze data: - Jardunean

Akauzazte

rockAzkoitia

Diskoetxea: arto artian

Management:(34) 943-830765

Erratua

16 urtetik gora jotzen ibili eta gero, talde sailkaezina izaten segitzen du Akauzaztek. Hortaz, Esan Ozenkin diskoa atera zuteneko garaiko lerro hauekin desribatuko ditugu azkoitiar hauek: Harriek hitz egingo balute eta zuhaitzek entzun, Akauzazte mundu moderno honen ahotsa litzateke. Itsasoa bezalakoak baitira kantak, biziak, suabeak, beti gainezka egitear, obsesiboak, itsasora milioika urtetan iristen diren olatu horiek bezala, baina hala ere beti berria, beti ederra den hotsaz.
Partaideak
  • roge (gitarrak eta ahotsak)
  • oier (gitarra)
  • joxe (baxua eta ahotsak)
  • arra (bateria)
Diskografia
  • Etzazuaka (2015)
  • Akauzazte danok (2009)
  • Zuzenekoa (2005)
  • Azal berritan (2004)
  • X (2003)
  • Ur gardenak (1998)
Kontakturako