entzun.com

Musika albisteak
eta agenda astero
zure postontzian!


Hemen zaude -> Direktorioa / Taldeak
| Sindikatu - RSS | Testu tamaina AAA

Taldeak

Sortze data: - Jardunean

Anari

kantautoreAzkoitia

Diskoetxea: bidehuts

Management:bidehuts

Denbora

Lotura erlazionatuak
Kantautore berba folkari lotu zaio beti Euskal Herrian. Anariren sustraiak, aldiz, bestelakoak dira. Ahots tenkatuak, doinu goibel eta bakartiak, hitz biluziak eta atmosfera ezerosoak aurkitzen dira bakarlari honen kantu batzuetan, baina ez denetan. Azken urteetan, bestelako diskutso musikala garatu du banda batez lagunduta.
Partaideak
  • anari (gitarrak eta ahotsa)
Diskografia
  • Irla izan (2009)
  • Martxoaren 31ean Bilboko Kafe Antzokian (2008)
  • Zebra, 2005 (2005)
  • Anari ta Petti (2003)
  • Habiak (2000)
  • Anari (1997)
Kontakturako
  • (34) 606429177
  • -