entzun.com

Musika albisteak
eta agenda astero
zure postontzian!


Hemen zaude -> Direktorioa / Taldeak
| Sindikatu - RSS | Testu tamaina AAA

Taldeak

Sortze data: - Jardunean

Ken Zazpi

pop-rockBizkaia

Diskoetxea: elkar

Management:producciones serrano

Lotura erlazionatuak
Oso talde gutxik lortu du horrenbesteko arrakasta gurean. Busturialdekoek jotafuego segitzen dute. Haien sekretua, pop-rock melodikoa egiteko abilezi ukaezina da, lelo eta baesti itsakorrez beterikoa.
Partaideak
  • iaki (teklatua eta trikia)
  • igor (baxua)
  • eaut (gitarra eta ahotsa)
  • beat (gitarra)
  • jon (bateria)
Diskografia
  • Ortzemugak begietan (2010)
  • Argiak (2007)
  • Gelditu denbora (2005)
  • Bidean (2003)
  • Atzo da bihar (2001)
Kontakturako
  • Gor Discos Manuel de Falla, 2 31005 IRUEA (NAFARROA) Tel: (34) 948-15.18.15 Fax: (34)
  • gordiskak@yahoo.es