entzun.com

Musika albisteak
eta agenda astero
zure postontzian!


Hemen zaude -> Direktorioa / Taldeak
| Sindikatu - RSS | Testu tamaina AAA

Taldeak

Sortze data: - Jardunean

Mikel Markez

euskal kantugintzaErrenteria

Diskoetxea: elkar

Hogei urte baino gehiago egin ditu kantagintza munduan Mikel Markezek. Bere kantuen egile eta abeslaria, freskotasuna, hurbiltasuna eta goxotasuna dira belaunaldi berriko kantautore honen ezaugarrietako batzuk.
Partaideak
  • pako aristi (hitzak)
  • ondoan izan ditu aurretik:
  • mikel markez (gitarra eta ahotsa)
  • luis camino (perkusioa)
  • iaki salvador (pianoa)
  • pello ramirez (txeloa)
Diskografia
  • "Indar bat dabil hor (2013)
  • Hiri hartan izan zen (2011)
  • Zure begiek (2008)
  • Erabili nazazu (2004)
  • Zure begiek, bilduma (1988-2008)
  • Dena hankaz gora (1999)
  • Tribuaren hitz galduak (1999)
  • Kantu erotikoak" (1997)
  • Zertarako mugak jarri (1995)
  • Oroitzapenak oparitzen ditut (1993)
  • ...eta etorri egin zait (1991)
Kontakturako